HomeReferenties

Wij laten graag onze referenties voor ons spreken

KBH-installatietechniek BV is gespecialiseerd in de levering en montage van (installatietechniek) en het onderhouden en storingen oplossen aan (service & onderhoud) klimaatbeheersingapparatuur en dan met name airconditioning van kleine split-unit tot grote geavanceerde VRF-installaties, WTW-systemen (warmte terug winning), LBK-systemen (luchtbehandelingskasten). Daarnaast verrichten wij voor klanten benodigde cv- en loodgieter werkzaamheden.

Wij zijn werkzaam in elke branche. Veel ervaring hebben wij in de retail, sportscholen-, kantoren- en hotelbranche waar wij zowel voor de eindopdrachtgever als voor grotere installateurs projecten realiseren. Deze laatste huren ons in vanwege onze kennis en (brede) expertise bij grotere projecten waarbij wij deze installateurs op het gebied van klimaatsystemen ontzorgen.

Per categorie geven wij op deze site een aantal voorbeelden. Wij hopen dat u zich herkent in dit overzicht van klanten en dat dit voldoende aanleiding geeft om eens contact met ons op te nemen. Wij maken dan graag vrijblijvend een afspraak om u een advies te geven.