HomeService & Onderhoud

Het belang van goed onderhoud

Een voorwaarde van de STEK is dat installaties regelmatig gecontroleerd worden en er periodiek onderhoud wordt verricht. Voor kleinere installaties geldt dit jaarlijks, voor grotere kan dit zelfs enkele malen per jaar zijn. In de praktijk is aangetoond dat dergelijk onderhoud meer voordelen met zich meebrengt.

  • Niet of slecht onderhouden systemen zullen na verloop van tijd slechter gaan functioneren. Er kunnen zich meer storingen voordoen en het capaciteitsverlies kan oplopen tot 40-50%;
Capaciteitsverlies
40-50%
  • Niet of slecht onderhouden systemen hebben een kortere levensduur. Afhankelijk van de omstandigheden waarin een systeem moet werken kan dit zelfs enige jaren zijn;
Verkorte levensduur
20%
  • Niet of slecht onderhouden systemen gaan meer energie verbruiken. In sommige gevallen kan dit oplopen tot 20-30%;
Meer energieverbruik
20-30%

KBH kan dit onderhoud uiteraard voor u verzorgen, zowel voor nieuwe als bestaande systemen en voor door ons als door derden geleverde systemen. Dit betekent dat het betreffende systeem één keer per jaar volledig wordt gecontroleerd en schoongemaakt. Onderhoud kan incidenteel op afspraak worden uitgevoerd, maar veel voordeliger is een onderhoudscontract, vanwege aanvullende kortingen en mogelijke verlenging van de garantie.


Onderhoud nieuwe systemen

Voor nieuwe, door KBH aangeboden systemen, bieden wij standaard de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief een onderhoudscontract af te sluiten. Dit betekent dat het betreffende systeem één keer per jaar volledig wordt gecontroleerd en schoongemaakt. In de praktijk is aangetoond dat dergelijk onderhoud grote voordelen met zich meebrengt.

Voor systemen waar een onderhoudscontract op is afgesloten geldt tevens dat er een hogere prioriteit aan wordt toegekend indien zich een storing voordoet. In de praktijk betekent dit dat er in principe dezelfde dag een monteur ter plaatse is. Ook worden er voordeligere tarieven gehanteerd in geval van een storing.

Tenslotte betekent een onderhoudscontract dat er 10% korting wordt gegeven op eventueel benodigde onderdelen

Onderhoud bestaande systemen

Ook voor bestaande systemen, al dan niet door KBH geinstalleerd, bieden wij de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief een onderhoudscontract af te sluiten. Dit betekent dat het betreffende systeem één keer per jaar volledig wordt gecontroleerd en schoongemaakt.

Voorwaarde voor het afsluiten van een onderhoudscontract op een bestaand systeem is dat wij vooraf een inventarisatie maken van het model en type en de staat waarin het systeem verkeert. Dit om problemen en verkeerde verwachtingen te voorkomen.


Neem contact met ons op